2015. ápr 11.

Tavaszi nagytakarítás Armex® Szódaszórással; VW boxer

írta: Oldtimer Perfekt
Tavaszi nagytakarítás Armex® Szódaszórással; VW boxer

Az első pillantásra jó állapot rejteget némi kívánnivalót.
- Jó volna újrafesteni - hangzott a mondat -, de NAGYON nem szeretném szétszedni!
Folytatta egy kedves ismerősünk.
- Ja és az olajteknő is ramaty, mit lehet csinálni?

b1.jpg

Finomszemcse - Technológia és az Armex® - válaszoltuk. Nincs szükség szétszerelésre, túlságos maszkolásra. A kimondottan felülettisztítási alkalmazásokra kifejlesztett speciális szemcse hatékonyan tisztít, zsírtalanít és sértetlenül hagyja a felületet. További nagy előnye, hogy biztonsággal alkalmazható, nem marad ott a felületen - ellentétben más szóróanyagokkal -, és az esetlegesen belső terekbe jutó szódabikarbóna nem okoz semmiféle károsítást, hosszútávon sem!

b2.jpg

b3.jpg

Összetételéből adódóan az Armex® lágy elporló és vízben oldódó anyag. Éles kristály szerkezetének köszönhetően hatékonyan tisztítja le a felületen lévő réteget, beégést, festéket ráadásul zsírtalaní is egyben. A speciális szóróanyagban lévő további adalékok fokozzák a tisztítás hatékonyságát - így a felület megtisztításához kevesebb Armexre van szükség - összehasonlítva más szódabikarbónákkal, melyek nem ilyen célra használatosak.
A folyamatos áramlást segítő szemcsében lévő anyagok megakadályozzák a szóróberendezés dugulását!
Az Armex® további előnye, hogy nem marad hátra a felületen. Nincs szükség további időrabló mosásra tisztításra, egy nedves ruhával történő áttörlést követően tökéletes a felület újrafestéshez!

b5.jpg

b6.jpg

b7.jpg

 

Szólj hozzá